Teste psiqike për zyrtarët për t`i dhënë leje për armë

Të gjithë personat zyrtar në Maqedoni që posedojnë armë zjarri do të duhet ti nënshtrohen testeve plotësuese psikiatrike dhe psikologjike. Këtë e ka informuar zëdhënësi ...
me teper

Jabllanoviq: Nuk e kam ndërmend të jap dorëheqje

Ministri për Kthim dhe Komunitete, Aleksandër Jabllanoviq ka thënë se në asnjë moment nuk ka pasur dilema nëse duhet të japë dorëheqje ose jo. Kjo ...
me teper

Ademi: Mësimdhënësit grevistë nuk do të marrin rrogën e plotë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi deklaroi sot se nuk ka rrogë të plotë për mësimdhënësit që janë në grevë. Ai i pyetur nga deputetët ...
me teper

Xhamia e Larme e Tetovës në bankënotën 200 denarëshe

Këshilli  Bankës Popullore të Maqedonisë ka miratuar informacionin për zgjidhjen ideore  për monedhat e  reja prej 200 denarëve. Njëra anë do të mbajë zbulimet mesjetare të ...
me teper

Radikalizmi fetar dhe islamofobia nuk do të rrënojnë miqësinë shqiptaro - izraelite

Bashkësinë Fetare Islame në Maqedoni sot për herë të parë  e vizitoi një diplomat izraelit, Dan Oryan, ambasador i Izraelit në Maqedoni. Kryetari i BFIM-së ...
me teper

Spanjë, rrëzohet helikopteri i trafikantëve, drejtohej nga një ushtarak shqiptar

Një helikopter i cili transportonte një sasi prej gati 1 ton droge droge dhe që drejtohej nga një pilot shqiptar me gradën Major është rrëzuar ...
me teper

Kryeushtaraku serb Dikoviq dyshohet për masakrat në Rezallë e Çikatovë dhe për fshehje kufomash

Fondi për të Drejtën Humanitare ka kumtuar se posedon dokumente që dëshmojnë se shefi i Shtabit të Përgjithshëm Ljubisha Dikoviq drejtpërsëdrejti është përgjegjës për krime ...
me teper

Shkup, 12 vjeçarja ndërroi jetë nga "Gripi i derrit"

Një fëmijë i moshës 12 vjeçare ka ndërruar jetë si pasojë e virusit të njohur si Gripi i Derrit. Bëhet fjalë për një vajzë e ...
me teper